" Tellås & Hermansson - Aktuellt

Nytt år - nya föresatser

Behöver du stöd och hjälp med att ta itu med ett dilemma, en fråga eller ett beslut du har fattat? Eller vill du veta mer om dig själv, varför du är den du är, förstå dig själv och andra bättre? Då finns jag för dig! 

Jag är psykosyntesterapeut och har min mottagning i centrala Örebro. Jag arbetar med stödsamtal för dig som behöver hjälp i en specifik fråga som must nu är aktuell. Jag arbetar också med psykosyntesterapi vilket innebär att vi, tillsammans, går djupare in i dig för ökad förståelse.  

Varmt välkommen att kontakta mig!
PS - Jag kan även ta emot klienter i Stockholm och Nora om så önskas.

Örebro Konstskola - augusti 2017

Janne har börjat på Örebro Konstskola. En tvåårig förberedande konstutbildning för studenter som vill fortsätta till högre konstutbildningar.

Tillbaka från semestern?


Har din ledighet fått dig att reflektera över hur du lever ditt liv? Hur dina relationer till dina anhöriga ser ur? Hur du ska gå vidare för att leva det liv du önskar?
Frågorna kan vara många när man är tillbaka efter sommarsemestern. Och ibland behöver man någon att prata med och få hjälp med att sortera tankarna.
Då är du varmt välkommen till mig för stödjande samtal eller terapi om du skulle vilja det. Hör av dig så bokar vi en tid! Jag har lediga tider under v 34, 21-25 augusti. Du når mig på min mejl karin.@tellashermansson.se. Varmt välkommen!
Nyhetsarkiv
"