Jag har arbetat med kommunikation på olika sätt i hela sitt liv. I turistbranschen, på lokalradion, inom kommuner och landsting, i byggbranschen och i allmännyttan.


Idag arbetar jag som psykosyntesterapeut. Jag diplomerades efter en fyra årig utbildning Psykosyntesakademin i Stockholm 2012 och tar emot klienter och grupper för stödsamtal/terapi. Här kan du läsa mer om mig.

De senaste två åren har jag varit mentor för de elever som börjar den tvååriga grundutbildningen på Psykosyntesakademin.Ett fantastiskt spännande och roligt uppdrag. Förutom detta uppdrag har jag arbetat med enskilda klienter i terapi och handledning.

Tidigare har jag bl a arbetat som informationschef på ÖrebroBostäder AB, varit programledare och redaktionssekreterare på Radio Örebro, projektledare för utställningar och andra event, kommunikationsstrateg på Örebro kommun. Jag har varit moderator och debattledare på stora evenemang och varit speaker i företagsfilmer. Dessutom har jag skrivit en biografi om förre talmannen, Henry Allard, som heter Politiker och gentleman. 

2003-06 var jag ordförade i KIF Örebro, ett av Sveriges bästa allsvenska damfotbollslag.Ett av mina uppdrag då var att värva Pia Sundhage som tränare. Under senare år har jag suttit i styrelsen för KIF men lämnade uppdraget i våras. Men mitt KIF Örebrohjärta brinner trots det för klubben och damfotbollen.  Vintern och våren 2016 arbetar jag som volontär på ett asylboende utanför Nora. Vi var en grupp kvinnor som träffas en gång i veckan, lagar mat, sjunger, dansar och lär ut svenska. Jag arbetar också som volontär för Kvinnohuset i Örebro. 

Karin och Jan